Artvin Ticaret ve Sanayi Odası ve Dünya Gazetesi işbirliğiyle, Garanti Bankası tarafından organize edilen toplantıların 103’üncüsü Artvin’de yapılacak.
14. Yıl Anadolu Sohbetleri sloganıyla gerçekleştirilen toplantıların Artvin ayağı; İlin ekonomik ve kentsel gelişimine yönelik yeni fikirler üretmek hedefiyle, Dünya Gazetesi ve Artvin Ticaret ve Sanayi Odası'nın işbirliğiyle, 5 Nisan 2016 Salı günü, Artvin Çoruh Üniversitesi A. Nihat Gökyiğit Kültür Merkezi'nde Saat: 14. 00'de düzenlenecek.
Dünya Gazetesi Baş Yazarı Osman Saffet Arolat yönetiminde gerçekleşecek toplantıda; Tarih, Turizm, Çevre, Arıcılık, Türk –İran Ticari ilişkileri, Makro Ekonomik veriler ve Artvin’in bugünü ve ekonomik geleceği konuşulacak.
Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere ’nin açılış konuşmalarından sonra; Tuquira. com Genel Müdürü İskender Çayla Çevre, Tarih ve Turizm konusunda, Ziraat Yüksek Mühendisi ANG Vakfı Arıcılık Danş. Ahmet İnci Artvin’de Arıcılığı Geliştirme Programı hakkında, Türk İran İş Konseyi Başkanı Bilgin Aygül Kafkasya Bağlamında İran konusunda ve Bilgi Üniversitesi İİBF Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Savaş Akat ise Makroekonomik Veriler Işığında Artvin'in Bugünü ve Geleceği hakkında görüş ve değerlendirmelerini katılımcılarla paylaşacaklar.
Garanti Anadolu Sohbetlerinde Neler Oluyor?
Garanti Anadolu Sohbetleri ‘nin düzenlendiği illerde, toplantılara katılan profesyoneller; ilin ve sektörlerin sorunlarını bizzat ortaya koyuyor, bugüne ve geleceğe yönelik düşüncelerini, projeksiyonlarını paylaşıyor.
Garanti Anadolu Sohbetleri ‘nin programı, ortak akıl toplantıları sırasında, bizzat ilin profesyonellerinden alınan bilgi, görüş ve veriler ışığında hazırlanıyor. Sohbetlere davet edilen uzmanlar sunumlarında bu verileri de kullanarak, il ekonomisinin geleceğini irdeleyen analizler yapıyor.
Garanti Anadolu Sohbetleri’nde bölgesel planlar, yerel ve uluslararası fırsat analizleri, piyasa değerlendirmeleri gibi konularda görüş alışverişinde bulunuluyor. Toplantılarda değişen dünya şartları değerlendiriliyor, potansiyel iş alanları irdeleniyor, yerel sanayici ve yöneticilerle birlikte çözüm bulunmaya çalışılıyor.
Hopam.com'un notu: Okuduğunuz haber sitemize 04.04.2016 tarihinde Hayati Akbaş tarafından girilmiştir. Her ne kadar yayın ilkelerimiz doğrultusunda belli bir süzgeçten geçirmiş olsak da haberin yazım kurallarına ve etik teamüllere uygunluğu, içeriğinin doğruluğu ve tarafsızlığı Hopam.com tarafından garanti edilmemektedir. Bununla birlikte, haber metni veya ilgili diğer materyalleri kısmen ya da tamamen kopyalanması, yayımlanması, uyarlanması, çevirisinin yapılması, değiştirilmesi ve başka yayın organlarında paylaşılması söz konusu muhabirin iznine tabidir.
Önemli Notlar:
1. Hopam®.com sayfalarında yayınlanan yazılardaki fikirler, yorumlar ve görüşler, Hopa'da yaşayan insanları, Hopa'nın herhangi bir kamuya ait veya özel bölümünü ya da idari yapısını, herhangi bir etnik/politik gurubu, veya diğer ilgili hiçbir özel/tüzel kişiliğini hiçbir şekilde bağlamamaktadır.
2. Sitemiz rengini doğadan aldığından bünyesinde sürekli evrimsel bir değişim ve dönüşüm hali barındırır.
3. Sitede yayımlanan tüm içerik, kısmen ya da tamamen kopyalanarak başka bir yerde kaynak gösterilerek kullanılabilir. Bunun için gerekli ve yeterli koşul, söz konusu içeriği sitemize ekleyen kullanıcının bu doğrultuda izin vermiş olmasıdır.
4. Üyelerimizin, ekledikleri her türlü içerik hakkında sorumlu olduklarını varsaymaktayız. Takip et: @hopam
Tweetle